Fliserensning med flotte og holdbare resultater

Vi holder din flisebelægning pæn og ren

​Er du irriteret over, hvordan fliserne og belægningsstenene i din indkørsel, havegang eller på terrassen ser ud? Er de fyldte med alger og mos? Så lad 60PUDSER komme ud og ordne det for dig. Vi tilbyder nemlig professionel fliserensning, og med vores specialudstyr sikrer vi, at rensningen af dine fliser altid udføres skånsomt og effektivt.

Vi tilbyder rensning af fliser for både private husejere og erhvervskunder på hele Sjælland. Bor du i Ringsted, Holbæk, Næstved eller at andet sted i det sjællandske, kommer vi gerne ud og hjælper dig. Når vi er færdige med vores fliserensning, ser din terrasse, indkørsel eller gårdhave næsten lige så flot ud, som da den lige var blevet bygget.

Rensning og Algebehandling af fliser Fra KUN KR: 39,- inkl. moms

​Vores fliserensning er effektiv og fjerner smuds, skidt, mos, flisepest og alger – både ovenpå og mellem fliserne. Det er vigtigt efterfølgende at ALGEBEHANDLE fliserne HVERT år, så forbliver er pæne i mange år fremover. Tal evt. med vores faste Algeekspert Allan på 6039 0349 og hør nærmere.

For at kunne give vores kunder det mest langtidsholdbare resultat af en fliserensning, tilbyder vi også efterfølgende imprægnering af fliser. Denne behandling sørger for, at dine fliser forbliver pæne og smudsafvisende i mange år frem. Imprægneringen giver nemlig minimale vækstbetingelser for alger og mos.

En fliserensning med imprægnering vil foregå over flere dage afhængig af vejret, da fliserne skal nå at tørre inden imprægneringen.

BESTILLING/FÅ ET TILBUD

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTE RUTER

SAMME PUDSEDAG HVER MÅNED

FASTE PRISER

SAMME PRIS SOM 2022

FASTE PUDSERE

SAMME LOKALE VINDUESPUDSER

FASTE INTERVALLER

HVER ELLER HVER ANDEN MÅNED

Hvornår kan du få renset dine fliser?

Er din terrasse nusset og vintertrist? Så lad os udføre en fliserens for dig. Vi renser fliser fra ultimo marts til ultimo september måned.

Du behøver altså ikke vente til forsommeren med at få renset dine fliser. Vi renser ofte fliser i eftersommeren, så de er flotte og klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen eller i haven.

Hvad koster fliserensning?

Vi tilbyder fliserensning til kun kr. 59,- inkl. moms pr. km2 med imprægnering ved over 100 m2. (kr. 69,- ved minimum 60 m2 svarende til kr. 4.140,- inkl. moms)​.

Du kan kontakte os på telefon 60 78 37 37 eller e-mail: info@60pudser.dk, hvis du vil have udregnet et uforpligtende tilbud.​​

60 PUDSER

​Holbæk afd.
Kløvervænget 33
4300 Holbæk

​Telefon: 60 78 37 37

Mail: info@60pudser.dk

Cvr: 27397298

fb-hvid