OM 60PUDSER

​Her finder du nærmere information om os som firma og historien bag.

ET ANDERLEDES FIRMANAVN

Det sort og gule logo med “60PUDSER” er kendt mange steder i det Sjællandske område. Men mange undrer sig lidt over det specielle navn – som faktisk ikke er så mærkeligt endda. Trykker man 60PUDSER – præcis som at skrive en sms – ja, så har man nummeret til vinduespudseren: 60 78 37 37.

MANDEN OG FIRMAET

Manden bag 60PUDSER er Kim Svendsen, der er bosat ved Holbæk. Efter blot et år inden for vinduespudser-faget valgte han at etablere sin egen virksomhed, som han i første omgang drev sideløbende med jobbet hos ISS, hvor han blandt andet har pudset Herlev Amtssygehus og Københavns Rådhus.

Men kundekredsen i det midtsjællandske voksede så hurtigt, at Kim Svendsen siden 2007 har koncentreret kræfterne om 60PUDSER, som han hele tiden forsøger at udvikle og fornye. Vi er nu 25 pudsere, der hver dækker vores lokale område.

Størstedelen af vores private kunder har virksomheden på omegnen af København, Vestegnen, Midtsjælland, Sydsjælland, Odsherred, Hornsherred, Stevns, Vordingborg og Vestsjælland omkring byerne Ringsted, Greve, Roskilde, Slagelse, Næstved og Holbæk. Nordsjælland, Hillerød, Helsinge, Fredensborg , Lyngby, Søborg, Gentofte , Frederikssund og Frederiksværk er til gengæld de områder, vi udvider hurtigst disse år.

BESTILLING/FÅ ET TILBUD

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTE RUTER

SAMME PUDSEDAG HVER MÅNED

FASTE PRISER

SAMME PRIS SOM 2022

FASTE PUDSERE

SAMME LOKALE VINDUESPUDSER

FASTE INTERVALLER

HVER ELLER HVER ANDEN MÅNED

60 PUDSER

​Holbæk afd.
Kløvervænget 33
4300 Holbæk

​Telefon: 60 78 37 37

Mail: info@60pudser.dk

Cvr: 27397298

fb-hvid