ALGEBEHANDLING AF TAG, FLISER M.M

ALGEBEHANDLING AF TAG FRA KR. 1.095,- INKL. MOMS

Har dit tag brug for en rengøring, så er du kommet til de rette. 60PUDSER har stor viden og erfaring inden for området og bruger KUN miljøgodkendt produkter, OG vi opsamler overskudsvæsken HVER GANG, da vi ønsker at passe på miljøet.

Et rent hus er ikke blot pænere men også et sundere hus. Overflader, der er beskidte og misfarvede, bliver hurtigere nedbrudt og ældes tydeligt.

Derfor er det vigtigt af vedligeholde tage, facader samt belægninger med afrensning, der rengør og løsner snavs og belægninger.

Beskidte og misfarvede tage, facader og belægninger skyldes i høj grad det fugtige klima og det meget omskiftelige vejr på vores breddegrader.

60pudser udfører rengøring og vedligeholdelse af dit tag og dine fliser på hele Sjælland.

SPAR PÅ ØKONOMIEN

Med vores rengøring og vedligeholdelse af taget, mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske udgifter til at afhjælpe skader på taget samtidig med, at du får et sundt og pænt tag.

60pudser holder til i Holbæk, men udfører rengøring af tage og fliser på hele Sjælland, her i blandt i Slagelse og Næstved.

Du kan kontakte os på telefon 60 78 37 37 eller e-mail: info@60pudser.dk.​

VEJRABAT!

Vi tilbyder en rabat på Kr. 150,- pr. hus, hvis I er flere på vejen der ønsker en rengøring/vedligeholdelse af jeres tag samtidig.

BESTILLING/FÅ ET TILBUD

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SÅDAN UDFØRES EN RENGØRING AF TAGET HOS 60PUDSER

Rengøring af taget foregår typisk fra jorden med en lang lanse. For at vi kan udføre tagrens, skal det være tørvejr for at arbejdet kan udføres optimalt.

Det tager op til 10 måneder for at løsne skidtet helt, som gøres med vind, vejr, regn og sne.

Vi anbefaler at rengøre dit tag hvert eller hvert andet år, så du holder snavs nede. Du kan aftale nærmere din konsulent, hvornår du synes vi skal kontakte dig vedr. næste behandling.

FASTE RUTER

SAMME PUDSEDAG HVER MÅNED

FASTE PRISER

SAMME PRIS SOM 2022

FASTE PUDSERE

SAMME LOKALE VINDUESPUDSER

FASTE INTERVALLER

HVER ELLER HVER ANDEN MÅNED

60 PUDSER

​Holbæk afd.
Kløvervænget 33
4300 Holbæk

​Telefon: 60 78 37 37

Mail: info@60pudser.dk

Cvr: 27397298

fb-hvid