VINDUESPUDSNING I BALLERUP & VÆRLØSE

Har du brug for en vinduespudser i Ballerup eller i nærheden af Værløse?

60PUDSER er din vinduespudser på Sjælland, som hjælper både private og erhvervskunder i Ballerup og Værløse. Med os kan du være sikker på vinduespudsning i den højeste kvalitet – og når du ønsker det!​

DIN LOKALE VINDUESPUDSER I BALLERUP & VÆRLØSE

Vi sørger for dine ruder igen er rene og skinnende, uanset om det er ruderne i dit hjem, eller om det er på arbejdspladsen, at solen ikke længere skinner ind. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og håndværket er altid i orden.

Om det er få eller mange vinduer, så klarer vores professionelle vinduespudserne dine ruder uden problemer.

Kvalitet, konkurrencedygtige priser og arbejde til tiden er vores nøgleord i virksomheden, og det afspejler sig i vores arbejde, der altid efterlader et tilfredsstillende resultat.

Vi kan tilbyde en fast aftale, hvor vi rutinemæssigt kommer forbi og pudser dine vinduer, facader eller skilte, når der er brug for det.

Med vores store ekspertise og dygtige medarbejdere kan vi sørge for et effektivt, grundigt og perfekt stykke arbejde i topkvalitet.

ØNSKER DU AT BESTILLE VINDUESPUDSNING I BALLERUP ELLER VÆRLØSE?

Hos os er det lige meget, om du er privatkunde eller erhvervskunde, ligesom der heller ikke findes for store eller for små opgaver inden for vinduespudsning.

Du kan høre meget mere om vores priser, vores faste aftaler og hvilken løsning, vi kan tilbyde dig i Ballerup eller Værløse, hvis du kontakter os på telefon 60 78 37 37 eller udfylder kontaktformularen her på siden.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning på vinduespudsning til lige præcis dine behov.​

BESTILLING/FÅ ET TILBUD

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTE RUTER

SAMME PUDSEDAG HVER MÅNED

FASTE PRISER

SAMME PRIS SOM 2022

FASTE PUDSERE

SAMME LOKALE VINDUESPUDSER

FASTE INTERVALLER

HVER ELLER HVER ANDEN MÅNED

60 PUDSER

​Holbæk afd.
Kløvervænget 33
4300 Holbæk

​Telefon: 60 78 37 37

Mail: info@60pudser.dk

Cvr: 27397298

fb-hvid