Vinduespudsning i Helsingør / Helsinge

60PUDSER dækker hele Sjælland og kører også til opgaver i Roskilde. Vi leverer vinduespudsning i højeste kvalitet til den aftalte tid.

Altid højeste kvalitet

Har du brug for en vinduespudser i Roskilde, så tag fat i 60PUDSER – din kvalitetsbevidste vinduespudser.

Kvalitet, konkurrencedygtige priser og arbejde til tiden er vores nøgleord i virksomheden, og det afspejler sig i vores arbejde, der altid efterlader et tilfredsstillende resultat.

Vi kan tilbyde en fast aftale, hvor vi rutinemæssigt kommer forbi og pudser dine vinduer, facader eller skilte, når der er brug for det.

Med vores store ekspertise og dygtige medarbejdere kan vi sørge for et effektivt, grundigt og perfekt stykke arbejde i topkvalitet.

Hør mere om vores vinduespudsning

Hos os er det lige meget, hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde, ligesom der heller ikke findes for store eller for små opgaver inden for vinduespudsning.

Du kan høre meget mere om priser, vores faste aftaler og hvilken løsning, vi kan tilbyde dig i Roskilde, hvis du kontakter os på telefon 60 78 37 37 eller udfylder kontaktformularen til højre.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning på vinduespudsning til lige præcis dine behov.​

Bestilling/Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Jeg har læst 'Sådan tæller vi vinduer'