Rentvandsanlæg2019-03-06T12:41:39+00:00

Rentvandsanlæg

– specielt udstyr til vanskellige opgaver

Her kan du læse om vores produkt; Rentvandsanlæg.

Billigere at komme i højderne

Som et af de ganske få firmaer på Sjælland anvender 60PUDSER den helt nye teknologi, PuraQleen, der giver vinduespudseren – og dermed vores kunder – en række fordele.

Først og fremmest er det med PuraQleen muligt at nå vinduer, solvarmeanlæg, udestuetage, skilte, facader og vanskellige flader i 6-18 meters højde – fra jorden. Dermed er der ikke længere brug for lifte til disse opgaver, og det gør pudsningen væsentlig billigere. Solceller er efterhånden blevet en større del af vores forretning, fra de 2 solceller på garagen til hele solcelleparker med flere 1.000 solceller.

Også karmene bliver gjort rene

Udover at rentvandsanlægget kan nå vinduer og skilte højt oppe, gør det også ruder og skilte rene på en ny måde. I stedet for at vaske og skrabe bliver vinduerne børstet med vand, der er kemisk forarbejdet, så det ikke indeholder kalk. Dermed undgås striber og streger. Herudover betyder børstningen, at ikke kun vinduerne, men også karme og kanter bliver rene med den nye teknik.

Det er ikke alle typer karme og lister der er velegnet til vask med rentvandsanlæg, men generelt nyere vinduer med vandfast maling, f. eks. Alurammer, plastikrammer og nymalet trærammer med god maling. Ønsker du også at rammerne skal gøres rene når vi er der, kan det klares med denne metode.

For at det skal blive godt skal det tages med anlæg hver gang og der kan godt være lidt sæberester fra traditionel pudsning de første par gange, selvom vi gør en stor indsats for at undgå det. Ved pudsning inkl. rammer med rentvandsanlæg er der et opstartstillæg på kr. 50,- inkl. moms.

Øget sikkerhed

En tredje stor gevinst er den øgede sikkerhed, som PuraQleen giver de vinduespudsere, der bruger udstyret. Når flere opgaver kan klares fra jorden, er risikoen for fald fra stiger og andre arbejdsskader meget mindre.​

Bestilling/Få et tilbud

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

Jeg har læst 'Sådan tæller vi vinduer'