FLISERENS

​Er du irriteret over, hvordan fliserne og belægningsstenene i din indkørsel, havegang eller på terrassen ser ud? Er de fyldte med alger og mos?

Så lad 60pudser ordne det for dig med vores fliserens. Vores special udstyr sikrer at rensningen af dine fliser altid udføres skånsomt og effektivt.

Når vi er færdige med fliserens ser din terrasse, indkørsel eller gårdhave næsten lige så flot ud, som da den lige var blevet bygget.

PRIS!

Kun kr. 59,- med imprægnering inkl. moms ved over 100 m2. (Kr. 69,- ved minimum 60 m2 svarende til kr. 4.140,- inkl. moms)​.

IMPRÆGNERING VED FLISERENS

​Efter en fliserens med efterfølgende imprægnering af fliserne vil dine fliser være pæne og smudsafvisende i mange år frem (se mere under vores leverandørs beskrivelse af de danskproducerede produkter vi bruger til imprægnering).

Vores fliserens er effektiv og fjerner smuds, skidt, mos, flisepest og alger – både ovenpå og mellem fliserne.

Imprægnering er meget vigtig for det efterfølgende resultat og vedligeholdelse, da man ved imprægnering af fliserne forlænger levetiden betydeligt, bibeholder stenenes udseende mange år efter.

Imprægnering af fliser giver minimale vækstbetingelser for alger og mos.

En fliserens med imprægnering vil foregå over flere dage afhængig af vejret, da fliser skal nå at tørre inden imprægneringen.

SÆSON FOR FLISERENS

Er din terrasse nusset og vintertrist? Så lad os udføre en fliserens for dig. Vi renser fliser fra ultimo marts til ultimo september måned.

Du behøver altså ikke vente til forsommeren med at få renset dine fliser. Vi renser ofte fliser i eftersommeren, så de er flotte og klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen eller i haven.

60pudser holder til i Holbæk, men udfører fliserens på hele Sjælland. Du kan kontakte os på telefon 60 78 37 37 eller e-mail: info@60pudser.dk for et uforpligtende tilbud.​​

BESTILLING/FÅ ET TILBUD

Ønsker du at bestille abonnement på vinduespudsning, eller få et tilbud på, hvad det vil koste, så udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FASTE RUTER

SAMME PUDSEDAG HVER MÅNED

FASTE PRISER

SAMME PRIS SOM 2022

FASTE PUDSERE

SAMME LOKALE VINDUESPUDSER

FASTE INTERVALLER

HVER ELLER HVER ANDEN MÅNED

60 PUDSER

​Holbæk afd.
Kløvervænget 33
4300 Holbæk

​Telefon: 60 78 37 37

Mail: info@60pudser.dk

Cvr: 27397298

fb-hvid